Toppmeny

Kjøpsbetingelser Nettgalleri/Butikk

Betalingsmåte : PayPal eller Forskuddsbetaling:

Send bestilling til vår mail: kvinnekraft@gmail.com og deretter innbetal kjøpssummen til konto: 0540 9790900, DNB Bank. Varene sendes til deg så fort beløpet er registrert på vår bankkonto.

Pay Pal:  Du kan også betale via PayPal uten å opprette en PayPal konto. Betalingen overføres i norske kroner. Beløpet inkluderer alltid frakt. Betalingsprosessen er enkel og sikker. Alt skjer hos en sikker tjener hos PayPal og all innformasjon mellom deg og PayPal er alltid kryptert. Vi får fra PayPal er en liste over bestillte varer og en bekreftelse av at varene er betalt av deg. 

KJØPSVILKÅR:

ORDREBEKREFTELSE
Når vi har mottatt bestillingen din sender vi deg en bekreftelse pr e-post med informasjon om bestillingen din. Kontroller alltid ordrebekreftelsen slik at alt ser korrekt ut, skulle det være noe du lurer på, kontakt oss snarest. Spar gjerne ordrebekreftelsen din slik at du har den ved eventuelle spørsmål. 
For spørsmål vennligst kontakt oss.

LEVERINGSTID
Normal leveringstid er 1-5 arbeidsdager. Bestillinger sendes til leveringsadresse. Om du har spørsmål angående leveringstid eller lignende, er det bare å ta kontakt.

TRANSPORT
Vi sender alle våre varer med Posten. 

BYTTE & RETUR
Du har 14 dages angrerett, hvis du ombestemmer deg for kjøpet, kan du sende varen i retur og velge om du vil ha pengene tilbake eller bytte i en annen vare. 

Hilsen Liv Kolås Bekkevold, Senior Reiser avd. Kvinnekraft.no,

Org.nr.: 967118052

Marta Steinsviksv. 6B, 1283 Oslo,

Mobil: 91 37 92 16, 

Mail: kvinnekraft@gmail.com